Waarom Cluber

Waarom zou ik voor Cluber kiezen? 

Cluber – we zijn met creatieve geesten die het Nederlandse bedrijf sinds 2018 helpen groeien. Uitgaan moet voor iedereen leuk zijn, dus leer je met Cluber het beste van Horeca Nederland in jouw stad kennen en kun je exclusief gebruik maken van de kortingen en acties. Wij hebben de ambitie om Cluber door heel Nederland aan te bieden, zodat het nooit gaat vervelen.

We zijn digitaal en modern, daarom draait alles om de smartphone. Log in, check in en bestel. Ja, zo gemakkelijk is het. Je bent niet gebonden aan ons, je hoeft geen registratiekosten te betalen, je tekent geen contract, je betaalt geen reactiveringskosten na het pauzeren en jij kan jouw lidmaatschap op elk moment beëindigen en/of pauzeren.

We groeien echter langzaam, omdat we ons richten op de lokale gemeenschap en onze on-site horecapartners, die altijd contact kunnen opnemen voor vragen/zorgen/suggesties met hun persoonlijke partner manager. Wij zijn echte mensen die constant zorgen voor alle vragen van leden, evenals verzoeken van onze horeca-partners, zodat iedereen volledig tevreden is met het membership/ partnerschap. Hier vind je geen bots of automatische antwoorden!

Met ons membership zijn er geen speciale voorwaardes. Je kunt bij elke horecalocatie inchecken voor €10. Iedereen is welkom, ook bij de populaire studio’s en lessen. We beperken het aantal bezoeken per periode tot 4 keer, om niet te concurreren met de vaste bezoekers van de horecalocatie, maar we zijn van mening dat elke Cluber-member gebruik moet moet kunnen maken van acties en kortingen in het Cluber partnernetwerk.

Onze opzegtermijn van 10 dagen is ongeëvenaard. Je hoeft niet te bellen of een e-mail te schrijven, want je kan jouw membership eenvoudig via de app pauzeren, stoppen of reactiveren. Je kunt in de app op elk moment de status van je lidmaatschap zien, zoals je huidige actieve of inactieve periode, en zelfs een aftelling tot de laatste annuleringsdatum bekijken. Wij houden van transparantie en willen dat jij jouw Cluber-account kunt beheren. Geen verrassingen of verborgen kosten.

En last but not least, je kunt in onze app Cluber-vrienden toevoegen, zoals op Facebook. Je kan ze uitnodigen voor je favoriete horecaspots en hun checkin’s bekijken. Op Facebook zijn er officiële groepen waar je andere Cluber-members kunt leren kennen, contact kunt maken met groepen en nieuwe horecaspots kunt proberen, tips kunt krijgen en top locaties kunt ontdekken. Lees ook onze blog voor extra motivatie. 

  1. Menselijke, gemakkelijk te bereiken en snelle klantenservice
  2. Geen exclusieve pakketten, maar Cluber is te gebruiken door iedereen (acties en kortingen bij alle horecalocaties)
  3. Slechts 10 dagen opzegtermijn, geen verplichting, geen registratiekosten, geen reactiveringskosten
  4. Jij beheert zelf je eigen account
  5. Sparen voor de leukste gadgets en goodies met ClubCoins
  6. Begrip in noodsituaties
  7. Sociale component in de app via vriendenfunctie
  8. Een sterke Cluber-community met regelmatig evenementen en andere voordelen voor Cluber-members
  9. Alles is controleerbaar via een app
  10. En … hoe kun je deze kampioenen nou weerstaan?

Heeft u meer vragen? Aanvraag indienen