Op welke mobiele platforms en apparaten werkt de Cluber app?

Op welke mobiele platforms en apparaten werkt de Cluber app?

Onze app is te gebruiken op alle iOS  en Android telefoons. Dit is mogelijk doordat Cluber gebruik maakt van een zogenaamde WebApp

Indien je wisselt van apparaat (telefoon) dien je 24 uur te wachten voordat je weer in kunt loggen. Dit doen wij om fraude te voorkomen. Je kan de Cluber-app maar op één telefoon tegelijkertijd gebruiken.

Wil je al eerder gebruik maken van je app, dan kun je contact opnemen met het community success team. Wij kunnen je gegevens resetten zodat je direct weer aan de slag kunt op je nieuwe toestel.