Mijn persoonlijke gegevens

Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen als je inlogt via de website. Ook kun je hier aanpassen wat je geslacht is.

Het is verplicht om een profielfoto aan je account toe te voegen. Deze foto is niet openbaar, maar wel zichtbaar voor de locaties waar je heen gaat. Denk er bij het uploaden van de foto aan dat je duidelijk zichtbaar bent (geen zonnebril, geen pet, en niet met meerdere mensen op de foto).

Paswoord

Je kan je wachtwoord eenvoudig zelf wijzigen via de website:

• log in
  • ga naar je account door te klikken op je foto in de rechterbovenhoek
  • Klik op profiel instellingen
  • Voer een nieuw wachtwoord in, naast het veld waar ‘wachtwoord’ staat
  • Klik op ‘Opslaan’ onderaan

Je wachtwoord vergeten?

• Ga naar de login pagina
  • Voer je email adres in
  • Klik op wachtwoord vergeten

Heb je geen e-mail ontvangen en heb je gekeken in je SPAM inbox? Neem dan contact op met ons community success team.