Hoe werkt vriendenkorting

Hoe werkt vriendenkorting

It pays off to have friends!

Cluber members ontvangen een unieke persoonlijke vriendenlink die gedeeld kan worden met vrienden, kennissen en familie via o.a. e-mail, Facebook of Twitter.

Iedereen die zich via deze vriendenlink aanmeldt ontvangt een eenmalige korting van € 5,00 op de eerste termijn. De member wiens vriendenlink is gebruikt, ontvangt als dank voor het aanbrengen van een nieuwe member een vriendenkorting van €2,50. Deze vriendenkorting wordt verrekend met de eerstvolgende incasso.

De vriendenkorting wordt automatisch verwerkt en is alleen van toepassing indien de aangebrachte member nog niet eerder bij Cluber geregistreerd stond als member. Een aangebrachte member kan slechts één vriendenlink gebruiken, indien meerdere vriendenlinks zijn ontvangen, dan wordt de korting alleen toegekend aan de member verbonden aan de voor de aanmelding gebruikte vriendenlink. Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen en promoties.

LET OP: De vriendenkorting wordt alleen verwerkt als de registratie voor het nieuwe account wordt aangemaakt via de vriendenlink, deze is dus niet later in het proces nog toe te voegen als kortingscode.

De maximale vriendenkorting die een member per termijn van 30 dagen kan ontvangen, is de hoogte van één termijnbetaling voor het membership. De vergoeding wordt nooit in contanten uitbetaald, maar zal altijd in mindering gebracht worden op de termijnbetaling. Het minimale bedrag dat een member moet betalen is €1. De vriendenkorting wordt verrekend nadat de nieuwe member de eerste termijn heeft betaald.

Alle opgebouwde kortingen worden bij betaling van de eerstvolgende periode meegenomen, waarbij een member minimaal €1,00 betaald voor het membership. Het is niet mogelijk om kortingen mee te nemen naar de volgende periode. Tip: deel je vriendenlink met 1-3 vrienden per periode en bespaar elke maand!

Heeft u meer vragen? Aanvraag indienen