Hoe pauzeer ik

Bij Cluber is pauzeren hetzelfde als stoppen. Je staat als inactief in ons systeem totdat je zelf weer aangeeft dat je wilt beginnen met Cluber. Bij Cluber betaal je altijd per maand. Indien je na een maand niet (direct) verder wilt, dan dien je dit minimaal 10 dagen voor aflopen van je huidige periode aan te geven (de 11e dag voor het einde van je periode is dus de laatste dag om dit door te geven). Je kunt dan nog tot einde van de looptijd je abonnement gebruiken. Op de verlengingsdatum schakelen we dan je abonnement uit en ook de incasso voor nieuwe periodes wordt hiermee stopgezet. Je kunt zo lang pauzeren als je zelf wilt, en activeren kan op ieder moment. Ook dit doe je eenvoudig zelf via de app of de website.

Pauzeren/stoppen via de app:

• ga naar account
  • vervolgens naar accountgegevens
  • scroll naar beneden en klik op Membership instellingen
  • volg de stappen

Let op: we hanteren een opzegtermijn van minimaal 10 dagen. Indien je wil voorkomen dat een nieuwe periode ingaat, dien je dit dus uiterlijk 11 dagen voor het eind van je huidige periode op bovenstaande manier aan te geven.

Een Cluber-membership loopt altijd voor een maand, het is dus helaas niet mogelijk om bijvoorbeeld na 15 dagen te pauzeren en de resterende dagen een andere keer te gebruiken.

Voorbeeld
Je periode loopt van 01-05 t/m 30-05 en je wilt je membership de volgende periode pauzeren, dan dien je uiterlijk vóór 20-05 je abonnement te pauzeren. Hierdoor wordt je abonnement de volgende periode, die op 31-05 begint, niet verlengd. Pauzeer je op of ná 20-05, dan wordt je abonnement dus eerst verlengd en na de komende periode gepauzeerd.