Hoe check ik in?

Inchecken doe je eenvoudig via de Cluber app. Inchecken dien je te doen voor elk bezoek aan een horecalocatie. Je check-in is je toegangsbewijs en noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van een speciale cluber actie en kortingen.

Inchecken bij een Horecalocatie

• open de app
  • klik op ‘Checkin’ en bevestig
  • toon de bevestiging van je check-in aan de locatie

Voor het inchecken moet je telefoon verbonden zijn met internet (3G/4G/WiFi) en moet de app toestemming hebben om gebruik te maken van je locatievoorziening (GPS). Wanneer de check-in is gelukt, dan wordt deze toegevoegd aan de check-in lijst van de horecalocatie. Een horecalocatie of barmedewerker kan jou niet inchecken, maar alleen controleren en bevestigen dat een check-in is gelukt. Inchecken dien je dus altijd zelf met je app te doen.

Tip: Je kunt zelf ook controleren of een check-in gelukt is. Door onderin het scherm op ‘inchecken’ te klikken en dan linksboven op de ‘klokje’, kun je je recente check-ins inzien. Staat er geen check-in bij, dan is er iets misgegaan en dien je het opnieuw te proberen.